24 Şubat 2014 Pazartesi

Eyvah Eyvah 3


İlk ikisi halk tarafından çok sevilen filmin devam niteliğindeki 3. filmi 31 Ocak’ta gösterime girmişti. İlk haftasında 1 milyon kişiye yaklaşan gişesi ile sezonun en iyi açılışını yapan film bakalım daha ne rekorlar kıracak.


Yönetmenliğini  Hakan Algül’ün yaptığı, Demet Akbağ ve Ata Demirer’in yine başrollerde olduğu BKM filmi sinema severler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. 29 Ocak’ta yapılan İstanbul galasının ardından İzmir ve Çanakkale ziyareti de yapan oyuncular Şubat ayında ise Almanya ve Hollanda’da sinemaya gönül verenler ile buluştu. Ayrıca filmde yine Ege yöresine ait elbise modelleri de kullanılıyor.


Farklı şehirlerde farklı hikayeler yaşayanların hikayesi olarak anlatılan filmde Hüseyin Badem karakteri için hayat zorlaşmıştır. Büyük aşkı Müjgan’a kavuşmuş ve evlenmiş klarnetçimiz, ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirir. Geceleri bölgenin tehlikeli pavyonlarında bile müzisyenlik yapar. Önceki filmlerde tanıdığımız Hüseyin’in can dostu olan Firuzan hayatına İstanbul’da devam eder. Geçen zamanla daha da meşhur olan Firuzan, artık televizyondan seyredebildikleri eski bir dost olarak kalmıştır. Ama feleğin çemberi onları yine bir araya getirecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder