21 Şubat 2014 Cuma

Düğüne Özel Bayan Giyim

"Gelin yakınlarının kıyafet seçmesi her zaman olay haline gelir. Gösterişli çok ilginç kıyafet seçmeye çalışan gelin yakınları olduğu gibi sade bir tarz seçmeye çalışanlar da vardır. Ama bu sayı o kadar azdır ki düğünlerde genelde çok ilginç saçları ve tamamen göze batan bir elbise ile boy gösterir en yakınlar.
Hanımlar için kıyafet seçmek çok zordur. Özellikle de diğer günlere göre daha bir özel olan gecelerde çok zorlanırlar. Hem çok sade giyinmek isteyip hem de gözlerin üzerimize çevrilmesini isteriz. Özellikle düğünlerde ve nişanlarda gelinin yakınlarını çok zor bir dönem bekler. Hem gelinin çok yakını olmaları nedeni ile gösterişli bir kıyafet giyme zorunluluğu hissederler hem de gecenin şık ismi olmak isterler. Yani hem şık olmak hem de gösterişli bir kıyafet giymek isterler. Bu çok zordur. Gösterişli bir kıyafet olması için aksesuarları bol ve değişik olmalıdır. Pullar bulunan bir elbise tercih edilebilir. Sadece beyaz veya siyah bir renk yerine kırmızı gibi dikkat çeken bir renkte olan elbisenin başka renklerde olan uzantıları, sizleri istediğiniz gösterişe kavuşturabilir ama bir yandan da rüküş olma şansını verir.


Ben şahsen kim olursa olsun, ister en yakın arkadaşım, ister uzaktan bir akrabam her zaman sade renkleri tercih ediyorum.  Daha çok mat bir beyaz veya yine mat bir lacivert ve az aksesuarlı kıyafetler satan bayan giyim mağazalarını yaklaşık yarım saat gezerek istediğim ürünlere ulaşabiliyorum. Fakat gösteriş isteyenler için yine gösterişli ürünler satan bayan giyim mağazaları da mevcut. Bayan giyime hitap eden mağazalarda çalışanlar da çok önemli. Sizlere tam olarak aradığınız ürünleri sunabilmeleri ve onları tamamlayabilecek olan aksesuarları önermeleri o gece ne kadar şık olabileceğinizi doğrudan etkileyebilir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder