10 Mart 2014 Pazartesi

Seçiminiz Hangi Abiyeden Yana?

Özel gün ve gecelerin vazgeçilmezleri arasında yer alan abiye giyim her kadının özenle düşünüp hazırlandığı bir süreçten geçmektedir. Abiye modelleri arasında yer alan pek çok çeşitten hangisine karar vereceğim? Bu soru her kadının aklından en az bir kez geçmiştir. Eğer siz de bu soru ile boğuşuyor ve bir türlü başa çıkamıyorsanız gelin biraz abiye dünyasındaki gelişmeleri düşünelim.
abiye modelleri

Öncelikle karar vermemizi kolaylaştıracak en önemli ipucu seçeceğiniz abiyenin hatlarını biraz olsun belirlemek. Tek parça bir elbise mi, iki parçalı etek-ceket takım mı yoksa şık bir pantolon ve bluz kombinasyonu mu? Eğer seçiminiz elbiseden yanaysa, kısa mı yoksa uzun modellere mi karar vereceğinizi belirlemelisiniz. Daha sonra istediğiniz bir renk, vücudunuzda ön plana çıkaracağınız veya kusurlarınızı saklamak istediğiniz noktaları tespit ederek hedefinize ulaşabilirsiniz.
abiye modelleri

İki parçalı modeller arasından tercih edeceğiniz kombinasyonları tamamlayacak takı, çanta ve ayakkabıları da uygun renk ve tarzlarda oluşturmaya dikkat edin. Seçeceğiniz kısa elbise modellerinde dikkat etmeniz gereken en önemli şey mevsime göre kombinlemektir. Kış aylarında opak çorap ve topuklu ayakkabılar ile oluşturacağınız kombin yaz aylarında renkli takı ve hafif tonlarda makyaj ile bütünlük kazanacaktır.
abiye modelleri


Kadın abiye modelleri arasında tercih edilen bir diğer kombin ise şık bir pantolondur. Pantolon modelleri arasında da kendi vücut hatlarınıza uygun modelleri tercih etmeyi unutmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder