14 Mayıs 2014 Çarşamba

Sezonluk Abiye Modelleri Görücüye Çıktı


Mezuniyet kutlamaları, düğün, nişan ve nikah sezonu neredeyse açılmak üzere. Yaz mevsiminin gelmeye başladığı şu günlerde yeni sezon abiye modelleri de vitrinlere çıkmaya başladı. Bizler de abiye modasının bu yıl ki modasını ve abiye seçiminizde size yardımcı olabilecek ufak tüyoları sizin için derledik...

Öncelikle yavru ağzı, pembe ve saks mavisinin bu sezona damgasını vuracağını söyleyebiliriz. Yaz ruhuna uygun açık renkler, şifon ve tüllerle süslenmiş elbiseler ile davetlerin en şık hanımı olacaksınız. Fırfırlı kısa etekler, dekolte bölgesine yerleştirilen tül ya da dantel detayları ile süslenmiş abiye modelleri de bir hayli popüler olmuş durumda. Abiye elbisenizle kombin yapabileceğiniz minik el çantaları, inci kolye ya da küpeler, size bambaşka bir hava katacaktır. Uçuşan, dağınık görünümlü saçların ya da başınızın yanında toparlanmış bir topuzun da stilinizi tamamlayacağını söylemeden geçemiyoruz.

Şıklığından ödün vermeyen bayanların vazgeçemediği ''küçük elbise'' denilen abiye modellerinin de yıllardır popülaritesini koruduğunu görebiliyoruz. Her kadının dolabında bulunması gereken, özel günlerin tek kurtarıcısı olan bu mini elbiseler sayesinde yaz aylarında gideceğiniz her mekanda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Üstelik platform topuklu ayakkabılarla gayet uyumlu olan bu elbiseler, hem gece hem de gündüz şıklığınızı tamamlayan yegane parçalar halini alacaktır. Bu nedenle elbise dolabınızda mutlaka bir adet ''küçük elbise'' bulundurmanızı öneriyoruz.

Abiyefon'un birbirinden trend elbiseleri arasından seçeceğiniz abiye modelleri sayesinde yaz şıklığınızı unutulmaz kılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder