26 Eylül 2013 Perşembe

Rahat ve Şık Atlet Modelleri

Küçüklüğümüzde annelerimizin peşimizden bir atlet ve havluyla koştuğu günleri hepimiz hatırlarız. O zamanlar annelerimiz bize zorla atlet giydirmeye çalışırken, büyüdükçe kendi seçimimizle atlet almaya başladık. Çünkü atlet her an kullandığımız iç giyim ürünlerinden bir tanesi haline geldi.



İster çocuk, ister yaşlı, ister kadın ya da ister erkek olun; herkese uygun bir atlet modeli bulmak çok kolay. Atlet modelleri kollu ya da kolsuz diyebileceğimiz klasik tarza ve yine siyah, beyaz, ten olarak klasik renklerde üretilmektedir. Ancak bayanlar için bu klasik görünümde bir avantaj daha vardır. KOM, Yeni İnci, Pierre Cardin, Dagi, Anıl İç Giyim ve daha birçok marka bayanların kombinlerini düşünerek farklı tarzlarda, hatta günlük kullanıma uygun atlet modelleri üretmektedir. Bu modeller sayesinde iç giyiminizde sütyen, külot, jartiyer gibi ürünlerin yanı sıra atletiniz ile de şık olma şansını yakalıyorsunuz. Belki de gecelik giymek istemediğiniz bir gün, şık atletiniz ile pijama kombini yaparak güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Erkekler için ise boxer modellerinde olduğu gibi, atlet modelleri dar veya bol olarak üretilmektedir. Renkler ağırlıklı olarak siyah ya da beyaz üzerinden gitmekte; modeller ise tişört şeklinde veya kolsuz olmaktadır. Atleti isterseniz spora giderken, isterseniz günlük kıyafetlerinizin içerisinde, isterseniz de günlük olarak kullanmanız mümkün.




İç giyim markaları her kişinin iç dünyasını zenginleştirmek için elinden geleni yapıyor ve yüzlerce model üretiyor. Size kalan ise bu zengin yelpaze içerisinden zevkinize ve beden ölçülerinize uygun seçimi yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder