17 Eylül 2013 Salı

Elbise Seçiminizle Tarzınızı Yaratın

Elbise seçerken her zaman dikkatli ve titiz olmalısınız. Gardrobunuzu baştan sona yenilemek istediğinizde her şeyden önce fazlalıklarınızdan kurtulmalısınız. Kıyafetle hemhal olmuş yolculuğunuzu biraz daha farklı bir boyuta taşımanın zamanı geldi. Tarz sahibi bir kadın yaratın ve o kadına herkes hayran olsun. Tarzınızı  yaratırken öncelikle ülkedeki bazı modacıları tanımanız gerekir. Örneğin Ece Sükan son derece tarz sahibi bir kadındır. Bundan 5 ay önce kadar kendisini bir sanat galerisinde açılışta gördüm. Açılışa gelirken herkes cafcaflı ve abartılı giyinmişken Ece Sükan son derece sadeydi. Bu sadelik ona gerçekten çok yakışıyor. Dar bir yüksek bel jean ve üstüne de son derece salaş bir tişört giymişti. Bu tişörtü pantolonunun içine koymuştu ve tişörtü hafif dışarı çıkarmıştı.

Elbise

Bütün gece gözlerimi ondan alamadım. Baştan aşağı öylesine süzdüm ki saçından makyajına her şeyini inceledim. Saçlarını salınık bırakmıştı ve kabartmıştı. Dalgalı duran saçları kendine has bir havaya sahipti. Hani böyle bazı saçlar hiç uğraşılmamış izlenimi verir fakat son derece özenle hazırlanılmıştır. Doğal görünen saçlar gerçekten çok güzel. Eğer siz de tarz sahibi bir kadın olmak istiyorsanız ilk bulduğunuz kuaföre girmeyin. Genellikle kuaförler son derece çirkin saçlar yaparak sizi daha da mutsuzluğa sürüklerler. Kendi saçınızı sizden iyi kimse tanıyamaz o yüzden kendinizi kuaförün kollarına atmadan önce kendiniz şekil vermeye çalışmalısınız.

Online Alışveriş


Alışveriş yaparken online alışveriş sitelerini talan etmeyi unutmayın. Saatlerce mağaza gezmek yerine oturduğunuz yerden çok kısa sürede yüzlerce ürünü inceleyip, beğendiğinizi sipariş edebilirsiniz. Üstelik aldıklarınız kapınıza kadar da geliyor.Online alışverişle tanışmayan bir kadının tarz sahibi olması beklemek büyük hata olur. Elbise, ayakkabı, çanta vs. seçerken ilk yapmanız gereken online siteleri incelemek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder