30 Kasım 2017 Perşembe

Setrms 2018’in Modasını Belirliyor

Setrms 2018 yılında Türkiye’deki tesettür modasını baştan yazacak gibi duruyor.
Setrms markası “setre” kelimesinden türetilmiş bir tesettür giyim markasıdır. Setre kelime anlamı ile kapalı koyu ceket anlamına gelmektedir. Markalaşma sürecinde en doğrusunun Setrms olduğu kanaatine varılmış.
Setrms’in açık renkli birçok abiye elbisesi vardır, fakat ben en koyu modelleri kafamda marka ile birleştirdim. Koyu renkli abiye elbise modelleri ile boğazın ortasındaki Esma Sultan Yalısı’nda verilecek bir davetin en şık kadını olabilirsiniz.
Dikiş detaylarını ön planda tutmayı seven marka, dantelli ve taşlı abiye modelleri ile de boy gösteriyor. Vücut hatlarını tamamen kapatan marka, İslami usullere uygun olarak dikim yapıyor. Uzun ve salaş ferace modelleri 2018’in en çok tercih edilecek ürünleri arasında yer alıyor.

Yeni yılın trendlerini belirleyecek olan firma, bu durumuyla diğer markaları da peşinden sürüklemeyi hedefliyor. Geçen sene Fethiye'de düzenlenen katalog çekiminde kombinlerde yalnızca tek desenli parça olur algısını yerle bir ettiler. Bu anlamda markaya yenilikçi ve modanın radikal karar alıcısı demek doğru olabilir. 

2018'inin yazı da her yaz gibi bol düğün, bol eğlenceli geçecektir. Setrms'in yaz koleksiyonu şimdiden merak ediliyor. Ünlü modacılar Setrms'in daha radikal yenilikler ile tesettür abiye modasına yön vereceğini öngörüyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder