14 Ocak 2014 Salı

Mezuniyet Gecesi

Mezuniyet baloları her genç kız için çok özel bir gecedir. Kızlar arasında bazen açık açık bazen üstü kapalı bir şekilde şıklık ve güzellik yarışı olur. Kimileri sade mezuniyet elbisesi seçerken, kimileri de gösterişten yanadır. Ben de bu önemli konu ile ilgili kendimce tavsiyelerde bulunmak istiyorum.

Mezuniyet elbise açısından çok dikkat edilmesi gereken bir organizasyondur. Bazılarına gösterişli mezuniyet elbise modelleri güzel dururken, bazılarına da sade bir tasarım güzel durabilir.

Abartılı bir mezuniyet elbisesi olmasını istemeyenler daha çok sade renkler ve parlak modellere ilgi göstermelidir. Mezuniyet abiye de giyilebilen bir gecedir. Pembe abiye yanında parlak bir çanta da bu özel gecede sizleri taşıyabilir. Benim tavsiyem ise çok fazla süslü modellerden uzak durmak durmalıyız. Çünkü abartılı bir şekilde süslü mezuniyet abiyesi rahat hareket etmeyi engeller.

Renklere bakmak gerekirse, yaz aylarında canlı renkler seçmek gerektiğini düşünüyorum. Cıvıl cıvıl olan havalaro yansıtan canlı renkli bir mezuniyet abiyesi sizlerin gecenin gözdesi haline getirebilir. Mavi veya beyaz bir kısa etekli abiye pek çok kişinin tercihi olacağından, bir kaç kişi ile pişti olma şansınız da var. Mezuniyet abiyesi seçerken son yıllarda artan trend olarak önü açık olan kısa abiyeleri söyleyebiliriz. Hem şık hem de zarif görünen önü kısa, arka tarafı ise uzun olan bir kıyafetle geceye damga vurulabilir. Önü açık bir abiye seçimine ek olarak yüksek topuklu bir ayakkabı seçimi yapılabilir.

Büyük beden giyen hanımlariçin ise göğüs tarafı hafif açık bir elbise tavsiye ediyorum. Kabarık etekli mezuniyet abiyelerinden uzak durmanızı ve renk olarak siyah gibi koyu renkleri tercih etmenizi öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder