24 Temmuz 2013 Çarşamba

Sütyen Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yeni İnci, diğer iç giyim markaları arasından başarıyla sıyrılmış bir marka. 1964 yılında kurulmuş olan firma, geniş ürün yelpazesi ve kalitesiyle hızla yükselişe geçmeyi başardı. Yeni İnci, zevk sahibi şık kadın ve erkekler için iç çamaşırı, pijama ve atlet gibi ürünler üretiyor. İlk kurulduğunda minik bir atölyede üretime başlayan Yeni İnci günümüze gelene kadar giderek gelişerek son teknolojiye sahip devasa bir üretim alanına sahip oldu. Sadece Türkiye değil dünya çapında sektörün lideri konumuna oturan Yeni İnci birçok Asya, Avrupa ve Afrika ülkesine gönderim yapıyor.



Yeni İnci büyümeye devam ederken bünyesine iki marka daha katarak ürün yelpazesini genişletti. Bu markalardan Y-Girl genç bayanlara yönelik dinamik iç giyim ürünleri ile göz doldururken, Kitaro ise modayı takip eden kaliteli ürünlerden hoşlanan erkekler için mutluluk verici bir haber oldu. 2009 yılında ise Yeni İnci Homewear markası eklendi. Böylece iç giyim ürünlerinin yanı sıra ev giyimi üretimine de başlanmış oldu.

Çocuk, erkek ve bayan pijama üretimi ile sektörde bir adım daha önce geçmeyi başaran Yeni İnci, bünyesinde yer alan her ürün ile kalitenin karşılığı olmuştur.

Sütyen, çok eski yıllardan beri kadınların bir numaralı iç çamaşırı haline gelmiştir. Gerek spor yaparken, gerek uyurken,  gerekse günlük hayatta ve davetlerde kullanıma uygun yüzlerce çeşit sütyen modeli bulunmaktadır. Sütyen alırken, doğru beden ve şekil seçii yapak önemlidir. Unutulmamalıdır ki göğüslerde meydana gelen bozuklukların birçoğu yanlış sütyen seçiminden kaynaklanmaktadır.



Sütyen almadan önce göğüs ölçünüzü almanız gerekir. Ölçü alacağınız dönemin regl döneminize gelmemesine özen gösterin. Bunun sebebi regl döneminde bayanların göğüslerinin biraz daha irileşmesidir. Bu dönemde yapılacak ölçüm sizi yanlış yönlendirecektir. Birçok kadın sütyen ölçüsü konusunda bilgi sahibi değildir. Sütyen bedenlerine baktığımızda 2 adet ölçü görürüz. Bu ölçülerden birincisi sütyen bedeni iken ikincisi ise kup ölçüsü anlamına gelmektedir. Kup ölçüsü A - B - C olarak ilerleyen ölçüye denir. 75 - 80... olarak giden ölçü ise göğüs kafes ölçüsü anlamına gelmektedir. Göğüs ölçüsü alınırken üzerinizde hiçbir giysi olmaması gerekir. Göğüs kafesinizin ölçüsünü almak için göğsünüzün hemen altından ölçü almalısınız. Sonrasında ise göğsünüzün en önde ve dolgun olan kısmından ölçü alarak hesaplama yapabilirsiniz. Sütyen ölçümü yapmakta zorlanıyorsanız internet üzerinde değerleri girdiğinizde size sonucu gösteren birçok site bulunuyor.

Sütyen almayı düşünüyorsanız Yeni İnci markasına ait birbirinden şık modelleri inceleyebilir, dilerseniz takım halinde dilerseniz de tek parça halinde alarak kendinizi şımartabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder