24 Temmuz 2013 Çarşamba

Nişan Elbisesi Modelleri


Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte düğünlerde de ciddi bir artış oldu. Evlilik kararını almak çok kolay değildir. Hayatınızı birleştirmek istediğiniz kişi sizin ruh eşiniz olmalıdır. Evlilik kararını aldıktan sonra hazırlık aşamasına geçilir. Düğün, nişan, kına gecesi derken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Nişan da en az düğün kadar önemlidir. Nişanı kız tarafı, düğünü ise erkek tarafı organize eder. Eğer nişanınızı aile arasında yapacaksanız nişan elbisesi seçmekle işe başlayın. Aile arasında yapılan nişanlarda sadelik ön plandadır. Siz de nişan elbisenizi seçerken sadeliğe önem verin. Nişan elbisenizi zihninizde tasarlayın ve tasarladığınız nişanlık elbise modelini sevdiklerinize söyleyin. Sevdiklerinizle fikir alışverişinde bulunarak size en uygun nişan elbisesini seçin.



Nişanlık alırken kendi bedeninize en uygun elbiseyi seçmelisiniz. Eğer küçük alırsanız elbiseniz üzerinize yapışacaktır. Bu pek hoş bir görüntü değildir. Eğer  nişan elbiseniz üzerinize büyük gelirse bu da potluklar oluşmasına sebep olacaktır. Nişan sizin en özel geceniz. Bu özel gecede en doğru elbiseyi seçmelisiniz. Her şey bir rüya gibi olmalı. Nişan pastasından nişan elbisesine, mekandan davetiyelere kadar her şeyi ince eleyip sık dokuyun.

Eğer aile arasında değil de bütün sevdiklerinizle kalabalık bir tören yapmayı planlıyorsanız o zaman nişan elbisesi seçerken biraz daha gösterişlileri tercih edebilirsiniz. Pullu, işlemeli, dantel detaylı elbiseler sizi nişanın gözdesi yapacaktır.


Nişanlık alışverişe çıktığınızda zevkine güvendiğiniz bir arkadaşınızı da yanınıza alın. Nişanın yapılacağı mekanı davetli sayınıza göre belirleyin. Eğer katılımcı sayısı çok fazla ise geniş ve ferah bir mekan tercih etmenizi öneririz. Nişanınıza gelen konuklar sizin organizasyonunuza hayran kalsınlar. Unutulmaz bir nişana imza atın. Nişandan bir sonraki adım olan düğüne geçilecektir. Nişan sizin için bir çeşit prova sayılabilir. Düğün provası olarak düşünebileceğimiz nişanda yaptığınız hataları düğününüzde yapmayacaksınızdır.

Havaların da son derece iyi olması katılımın sayısını artıracaktır. Yaz gelini olmak sizin de çok hoşunuza gidecek. Evlilikte atılan bu ciddi adımı en güzel şekilde yaşamak sizin hakkınız. Kendinizi özel hissedin ve nişanın en güzeli siz olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder