26 Ağustos 2013 Pazartesi

Kıyafet Seçimine Dair Püf Noktalar

Kıyafet seçimi kadınlar için birinci sırada önem taşır. Özel bir yere davetliyseniz o gece heyecanlanırsınız ve kıyafet seçiminiz biraz daha zorlu olur. Bu tarz gecelerde genellikle abiye kıyafet tercih edilir. Eğer siz abiye kıyafet giymekten hoşlanmıyorsanız o zaman tercihinizi şık ve sade bir elbiseden yana kullanabilirsiniz.


Dışarıya yansıttığınız kişiliğinizle, içinizde yaşadığınız kişilik birbiriyle örtüşmüyorsa o zaman giyim tarzınızı değiştirme vakti geldi demektir. Kıyafet seçiminizi yaparken içerisinde kendinizi rahat hissetmeniz çok önemli. Diyelim ki mini bir elbise giydiniz ama kendinizi pek iyi hissetmiyorsunuz. Herkes size bakıyor gibi geliyor. Hatta hemen rüzgarla eteğiniz savrulacak gibi hissedersiniz. Bütün bunlar bize şunu gösteriyor: siz iddialı bir kadın değilsiniz. İddialı kadınlar dikkat çekmeyi seven kadınlardır. Eğer bu sizin içinizden gelmiyorsa zorlamaya gerek yok.


Tatlı bir elbise ile de kendi iç güzelliğinizi yansıtabilirsiniz. Kişilik özellikleriniz giyim tarzınıza yansır ve bu yansıma sonucunda ortaya sizi yansıtan bir tarz çıkar. Giyim alışverişine çıktığınızda kendinizi kaybetmiş gibi alışveriş yapmanıza gerek yok. Beğendiğiniz ve size yakışacağını düşündüğünüz kıyafetleri alarak dolabınızda yer açabilirsiniz.

Giyim kuşam konularında zevkine güvendiğiniz bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz. Birlikte alışverişe çıkarak keyifli vakit geçirmek size de, arkadaşınıza da çok iyi gelecektir. Vakit geçirirken karşılıklı olarak birbirinizi yönlendirip en doğru kıyafeti seçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder